• CBD isolasi

    CBD isolasi

    The CBD isolasi punika extract CBD Highly diresiki lan kristal asalé saka hemp industri (THC <0.3%).
  • CBD Oil

    CBD Oil

    lenga CBD for sale wis dadi digawe dening menyuling CBD saka hemp industri (THC <0.3%), banjur diluting karo lenga operator kaya lenga wiji klapa hemp.

Yuxi Hongbao Bioteknologi Co., Ltd.

Ing saiki, perusahaan

produksi saben wulan punika 400 kg.

  • Young Woman Nyiyapake Homeopathic Kedokteran saka Marijuana
  • 3434441
  • 343434111
  • 343441

Place Laboratory
Ing Kedokteran Laku

Yuxi Hongbao Bioteknologi Co., Ltd. iki diadegaké ing pabrik 2015.The dumunung ing Yuxi City, Langkawi Yunnan, utamané melu Processing lan extraction saka hemp industri. Produk utama cannabidiol seri, kalebu CBD isolasi, lenga CBD, CBD vape. Sumber cannabidiol punika hemp industri Organic. Produk utama cannabidiol seri, kalebu CBD isolasi, lenga CBD, CBD vape. Sumber cannabidiol punika hemp industri Organic. Perusahaan adopts proses produksi unik kanggo mesthekake kegiatan tanduran 100% mbeber CBD. Proses bisa entuk kemurnian 99.5% utawa luwih, lan liwati kuoso ...

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap utawa Book janjian
sinau More
Tampilan Online Chat!