Gambar Company

Yuxi Hongbao Bioteknologi Co., Ltd. iki diadegaké ing pabrik 2015.The dumunung ing Yuxi City, Langkawi Yunnan, utamané melu Processing lan extraction saka hemp industri. Produk utama cannabidiol seri, kalebu CBD isolasi, lenga CBD, CBD vape. Sumber cannabidiol punika hemp industri Organic. Perusahaan adopts proses produksi unik kanggo mesthekake kegiatan tanduran 100% mbeber CBD. Proses bisa entuk kemurnian 99.5% utawa luwih, lan liwati pihak katelu kuoso. test nuduhake yen kita prodhuk gratis obat omo ampas lan ampas heavy metal, lan ana extract CBD alamiah murni. Ing saiki, produksi saben wulan perusahaan 400 kg. pelanggan utama perusahaan pharmaceutical lan perusahaan kosmetik ing Amérika Lor lan Eropah. Supaya bisa ketemu dikarepake pasar akeh, kita saya Ngapikake kita teknologi lan ngembangaken produksi. Yuxi Hongbao katon nerusake kanggo sama karo sampeyan.

perabot workshop
工厂 111 副本

Yuxi Hongbao Biotech Co., Ltd.

Punika kedhaftar ing kutha yuxi, provinsi yunnan, kabèh chain industri

潘总 照片 2

CEO: Mr.Zongbing Pan

 Panjenenganipun punika wong pisanan ing China sing njaluk lisènsi Processing hemp industri

玉溪 鸿宝 工业 大麻 加工 许可 2018 年 新 副本

Commons

Lisènsi Processing hemp industri ing Yunnan Province

Company spesialisasi ing budidoyo hemp industri, extraction lan produk hemp terminal.
Minangka paneliti ngelmu, kita perusahaan wis digawa metu akeh kerja sama ilmiah gedhe karo Yunnan Province Academy of Sciences Agricultural.
Tim profesional: Perusahaan ngandhut 62 wong, kalebu 2 Peneliti, 2 Peneliti Associate, 5 Assistants Researcher, 2 Engineers, 2 teknisi Senior, 2 Doctors lan 6 Master.


Tampilan Online Chat!