Profili i kompanisë

Yuxi Hongbao Bioteknologji Co, Ltd ishte themeluar në fabrikën 2015.The është e vendosur në Yuxi City, Yunnan Province, të angazhuar kryesisht në përpunimin dhe nxjerrjen e kërpit industrial. Produktet kryesore janë seri cannabidiol, duke përfshirë CBD izoluar, vaj CBD, CBD Vape. Burimi i cannabidiol është kërp industrial organik. Kompania miraton një proces unik e prodhimit për të siguruar 100% aktivitetin bimore e ekstrakteve CBD. Procesi mund të arrijë një pastërti prej 99.5% ose më shumë, dhe kaloi palët e treta autoritative. Testi tregoi se produkti ynë ishte i lirë të pesticideve të mbetura dhe mbetjeve të metaleve të rënda, dhe ishte një ekstrakt të pastër natyrshëm CBD. Aktualisht, prodhimi mujore e kompanisë është 400 kg. Klientët e saj kryesore janë kompanitë farmaceutike dhe kozmetike kompanitë në Amerikën e Veriut dhe Evropë. Në mënyrë që të përmbushë kërkesat e tregut në rritje, ne jemi vazhdimisht në përmirësimin e teknologjinë tonë dhe zgjerimin e prodhimit. Yuxi Hongbao shikon përpara për të bashkëpunuar me ju.

aplikim workshop
工厂 111 副本

Yuxi Hongbao Biotech Co., Ltd.

Është një e regjistruar në qytetin e Yuxi, provincën Yunnan, e tërë kompania industriale zinxhir

潘总 照片 2

CEO: Mr.Zongbing Pan

 Ai është personi i parë në Kinë që të marrë licencën industriale të përpunimit kërp

玉溪 鸿宝 工业 大麻 加工 许可 2018 年 新 副本

Liçensë

Licenca e industrial kërp përpunimit në Yunnan Province

Kompania e specializuar në kultivimin kërp industrial, nxjerrjen dhe produkteve të terminalit kërp.
Si një bazë kërkimore shkencore, kompania jonë ka realizuar një bashkëpunim të madh shumë akademik me provincën Yunnan Akademia e Shkencave Bujqësore.
Ekipi profesional: Kompania punëson 62 persona, duke përfshirë 2 Hulumtuesit, 2 Associate studiuesve, 5 Asistentë studiues, 2 inxhinierë, 2 teknikë të lartë, 2 Mjekët dhe 6 Masters.


WhatsApp Online Chat!