• CBD ngasingkeun

    CBD ngasingkeun

    The CBD ngasingkeun nyaéta sari CBD kacida dimurnikeun sarta kristalin diturunkeun tina hemp industri (THC <0,3%).
  • CBD Minyak

    CBD Minyak

    minyak CBD pikeun dijual ieu s dijieun ku extracting CBD ti hemp industri (THC <0,3%), lajeng diluting eta ku minyak pamawa kawas minyak siki kalapa atanapi hemp.

Yuxi Hongbao Biotéhnologi Co., Ltd.

Dina hadir, parusahaan

Produksi bulanan téh 400 kg.

  • Young Woman Nyiapkeun Homeopathic Kedokteran ti ganja
  • 3434441
  • 343434111
  • 343441

Tempat laboratorium
Dina Kedokteran Praktek

Yuxi Hongbao Biotéhnologi Co., Ltd. didirikan di pabrik 2015.The ieu lokasina di Yuxi Kota, Propinsi Yunnan, utamana dina aktipitas dina ngolah jeung ékstraksi of hemp industri. Produk utama anu cannabidiol seri, kaasup CBD ngasingkeun, minyak CBD, CBD vape. Sumber tina cannabidiol nyaeta hemp industri organik. Produk utama anu cannabidiol seri, kaasup CBD ngasingkeun, minyak CBD, CBD vape. Sumber tina cannabidiol nyaeta hemp industri organik. Pausahaan adopts hiji prosés produksi unik pikeun mastikeun aktivitas tutuwuhan 100% extracts CBD. Prosésna bisa ngahontal purity 99,5% atawa leuwih, sarta diliwatan nulis ...

Contact us kanggo inpo atawa buku pasini
Diajar deui
WhatsApp Online Chat!