Profil Perusahaan

Yuxi Hongbao Biotéhnologi Co., Ltd. didirikan di pabrik 2015.The ieu lokasina di Yuxi Kota, Propinsi Yunnan, utamana dina aktipitas dina ngolah jeung ékstraksi of hemp industri. Produk utama anu cannabidiol seri, kaasup CBD ngasingkeun, minyak CBD, CBD vape. Sumber tina cannabidiol nyaeta hemp industri organik. Pausahaan adopts hiji prosés produksi unik pikeun mastikeun aktivitas tutuwuhan 100% extracts CBD. Prosésna bisa ngahontal purity 99,5% atawa leuwih, sarta diliwatan pihak katilu nulis. test nu némbongkeun yén produk urang éta bébas péstisida residual jeung résidu heavy metal, sareng ieu ekstrak CBD alami murni. Dina hadir, produksi bulanan parusahaan nyaeta 400 kg. konsumén utamina anu pausahaan farmasi jeung pausahaan kosmetik di Amérika Kalér sarta Éropa. Dina raraga minuhan paménta pasar tumuwuh, urang terus ngaronjatkeun téhnologi urang jeung ngembangna produksi. Yuxi Hongbao Sigana maju ka cooperating sareng anjeun.

Perkakas workshop
工厂 111 副本

Yuxi Hongbao Biotéh Co., Ltd.

Ieu hiji didaptarkeun di kota yuxi, Propinsi Yunnan, sakabeh parusahaan ranté industri

潘总 照片 2

CEO: Mr.Zongbing Pan

 Anjeunna baé heula di Cina anu meunangkeun lisénsi processing hemp industri

玉溪 鸿宝 工业 大麻 加工 许可 2018 年 新 副本

ngidinan

The lisénsi processing hemp industri di Yunnan Propinsi

Parusahaan specializes di budidaya hemp industri, ékstraksi jeung produk hemp terminal.
Salaku basa panalungtikan ilmiah, parusahaan urang geus dilumangsungkeun a loba gawé babarengan akademik hébat sareng Yunnan Propinsi Akademi Élmu Pertanian.
Tim profésional: Pausahaan employs 62 jalma, kaasup 2 Panalungtik, 2 Panalungtik Mitra, 5 asisten peneliti, 2 Insinyur, 2 technicians Senior, 2 Dokter na 6 Masters.


WhatsApp Online Chat!